πŸ‡±πŸ‡Ί Finale Luxembourg Song Contest op 25 januari 2024.

πŸ‡±πŸ‡Ί Finale Luxembourg Song Contest op 25 januari 2024.

RTL, de Luxemburgse nationale omroep, heeft aangekondigd dat de Luxemburgse voorronde Luxembourg Song Contest zal plaatsvinden op 25 januari.

De tweede editie van Luxembourg Song Contest vindt op 25 januari plaats in Rockhal in Esch-sur-Alzette. RTL onthulde ook een nieuw logo voor de wedstrijd. In de live finale strijden verschillende acts om Luxemburg te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2025 in Bazel. Een combinatie van een internationale jury en publieke stemming zal de winnaar bepalen. Tickets voor het Luxemburgse Songfestival gaan eind dit jaar in de verkoop.

De inschrijvingsperiode voor Luxembourg Song Contest is nog steeds geopend en blijft open tot 6 oktober. Na sluiting van de periode worden alle inschrijvingen beoordeeld en worden de beste kandidaten uitgenodigd om auditie te doen voor een internationale deskundige jury. Deze jury selecteert de finalisten van het Luxemburgse Songfestival 2025.

Luxemburg keerde in 2024 terug naar het Eurovisiesongfestival nadat het 31 jaar afwezig was geweest. Tali vertegenwoordigde het Groothertogdom met Fighter en eindigde als 13e met een totaal van 103 punten.

πŸ“· RTL

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.